[Euskeraz] [
Gaztelaniaz]
Antzezpenaren arrakasta ospatzeko, afaria larunbata bertan, urriak 7, Kai-Eder Jatetxean.
Menua:
- Hasierakoak:
- Antxoa eta gazta entsaladaren kontsomea
- Ahatez eta barazkiz betetako bricka onddo saltsarekin
- Plater nagusia: (aukeratzeko)
- Bakailaoa pil-pilean kalabaza eta pistoarekin
- TEntrecotte plantxan patata prijituekin eta piper berdeekin
- Postrea:
- Kremaz beteriko pantxineta txokolate beroarekin
Ogia, ardoa eta ura.
|
Izena emateko azken eguna:
Urriak 4, asteazkena
Afariaren kostua mahaikide bakoitzeko
20€ da. Edozein kasutan, afariko parte-hartzaileen zerrenda ordainketaren egun eta orduaren arabera osatuko da, ordainketak kontu hauetan egingo dira:
- Kutxabank ES54 2095 0062 10 9116720969
- La Caixa ES51 2100 4987 61 2100214808
Antolaketa egoki bat aurreikusteko, arduradunei lagungarria zaie aldez aurretik jakitea nor etorrriko den afarira. Horregatik, datu-orri labur hau (
https://goo.gl/forms/NFAgOtpVqTOFglgj1) bete behar duzu:
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina